Hvem vi er

Vi kan spørreundersøkelser!

Konsulentselskapet Advicia AS består av individuelt erfarne og kollektivt dyktige kolleger som jobber sammen mot et felles mål:
Å gjøre dine spørreundersøkelser effektive, målrettede, verdifulle og relevante. Dette gjør vi ved å vite hvem du skal spørre, hva du bør spørre om og hvordan du kan følge opp resultatene. Det viktigste for oss er at du får den hjelpen du trenger. Ved å jobbe i tråd med våre kjerneverdier – bistand og kompetanse, nærhet og fleksibilitet og innsikt til å handle – får du et prosjekt som er skreddersydd etter dine behov, og som gir deg de svarene du er ute etter.

VÅR FILOSOFI
BISTAND & KOMPETANSE
NÆRHET & FLEKSIBILITET
INNSIKT TIL Å HANDLE
VÅR FILOSOFI

Vi mener at spørreundersøkelser skal være enkle, brukervennlige og gi deg de svarene du trenger. Ved å basere vårt arbeid på solid statistisk kunnskap finner vi strukturer i dine svar. Med brukervennlighet i høysetet gir vi deg klar oversikt over hva svarene har å si for din organisasjon.

BISTAND & KOMPETANSE

Bistand og kompetanse er nøkkelord for oss i Advicia. Vi stiller opp for deg når du har behov for det, og bidrar med viktig ekspertise. Vi har en inngående forståelse for kvalitativ og kvantitativ metode, en solid kunnskap om praktisk statistikk og lang erfaring med design, analyse og rapportering av spørreundersøkelser.

NÆRHET & FLEKSIBILITET

I vår prosess vektlegger vi nærhet og fleksibilitet. Vi knytter personlige relasjoner til din bedrift, slik at du vet hvem du kan snakke med når du ønsker hjelp eller innspill. For at du skal få mest mulig ut av ditt prosjekt skreddersyr vi undersøkelsene etter dine kriterier. Vi bistår raskt ved endringer og lytter til deg og dine behov.

INNSIKT TIL Å HANDLE

Vi jobber kontinuerlig for å levere effektiv, målrettet, verdifull og relevant informasjon. Innsikt gir deg bistand til å ta gode beslutninger, hjelper deg med å bli kjent med dine kunder og får dine ansatte til å føle seg sett. Det å handle på bakgrunn av informasjonen du får er viktig. Med våre innspill kan du effektivt følge opp dine fokusområder.

Møt noen av våre ansatte

Allan Andreassen

Daglig leder

📞 (+47)90 12 46 30
✉️ allan@advicia.no

Allan har bakgrunn og erfaring innenfor kunde- og organisasjonsutvikling. Utdannet statsviter fra UiO, og har jobbet med markedsanalyse og interne undersøkelser siden 1996. Han har jobbet i Advicia siden september 2009, og har tidligere arbeidserfaring fra analysebyrå, internettbaserte undersøkelser, videokonferanse og retail.

Jan Fredrik Rasmussen

Seniorkonsulent

JanFredrik

📞(+47) 90 56 34 24
✉️ jfr@advicia.no

Jan Fredrik har jobbet som konsulent i Advicia siden februar 2012. Før den tid har han lang erfaring med interne og eksterne undersøkelser, basert på sine 8 år i QuestBack. Jan Fredrik har internasjonal ledererfaring innenfor organisasjon- og forretningsutvikling, og har jobbet med nettbaserte spørreundersøkelser siden 2004.

Marianne Nipe

Leder Markedsinnsikt

Bilde1

(+47) 95 11 30 02
Marianne.nipe@advicia.no

Marianne har 13 års erfaring som konsulent innen markedsanalyse, strategisk rådgivning og konseptutvikling fra OMG. Hun har også tidligere jobbet som leder for kvalitativ avdeling i Feedback Research. Hun gjennomfører i dag kvantitative undersøkelser, samt modererer og rapporterer fokusgrupper og dybdeintervjuer. I tillegg til prosjektleder, rådfører og gjennomfører hun omfattende strategiprosjekter. Marianne startet i Advicia i november 2018.

Sille Antonsen

Frittstående konsulent

Silje

📞(+47) 92 84 04 43
✉️sille.antonsen@omg.no

Sille har bakgrunn og erfaring innen forretningsrådgivning, forretningsutvikling og CRM-konsulent. Hun har tidligere jobbet 8 år i Questback, mens fra 2012 har hun vært frittstående konsulent. Sille har vært hos Advicia siden april 2018.

Tarjei Johansen

Prosjektmedarbeider

 (+47) 48 24 28 63
tarjei.johansen@omgoculos.no

Tarjei studerer siviløkonom med fordypning i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen BI. Han har jobbet i Advicia siden august 2019.


Kontakt oss

Et utvalg av våre kunder

 • Nasjonalbiblioteket
 • SG Finans
 • Baneservice
 • USBL
 • Zenitel
 • Steria
 • Cisco

Et utvalg av våre verktøy

 • QuestBack
 • Norstat
 • Cint
 • SPSS
 • R og R-studio
 • Microsoft Office

Advicia